CheeseIT is de perfecte assistent voor u, zonder dat u extra handelingen hoeft te verrichten. U krijgt meer controle over het proces, rendement en het ingrediëntenbeheer. Track & Trace is helemaal geregeld binnen één systeem en de software is eenvoudig op elk device te gebruiken met een actuele webbrowser (tablet, mobiel, laptop en pc). Scannen van merk en labels is eenvoudig mogelijk met een tablet of mobiel.
CheeseIT Web draait vanuit ons veilige datacenter in Nederland zodat u gerust kunt zijn voor een hoge beschikbaarheid en veiligheid van uw data. Implementatie en starten met CheeseIT Web kan snel en is zeer eenvoudig. Zonder uw toestemming zullen wij nooit uw data delen met derde partijen! Veiligheid en vertrouwelijkheid zijn belangrijke waarden voor ons.
CheeseIT Web zorgt ervoor dat u veel meer inzicht en ondersteuning krijgt tijdens het productieproces. Bij veel kaasmakers is de beschikbaarheid van gegevens van het kaasbereidingsproces beperkt. Door over meer data te beschikken zorgt u ervoor dat er meer gestuurd kan worden op de voor u belangrijke kwaliteitsparameters en is de Track & Trace geborgd.
Daarnaast is CheeseIT Web zeer gebruiksvriendelijk waardoor u zo met de software aan de slag kunt gaan waar u maar wilt. Met recht uw persoonlijke assistent dus!
U heeft direct inzicht in de receptuurstap op ieder moment. De recepten zijn namelijk ingevoerd in CheeseIT. Deze extra ondersteuning zorgt ervoor dat de juiste ingrediënten worden toegevoegd en de juiste stappen (temperatuur, tijd, etc) worden doorlopen.
Tijdens het proces is het mogelijk om de data van het proces in CheeseIT te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan de temperaturen, de tijden, etc. Dit zijn allerlei belangrijke gegevens welke te gebruiken zijn voor de optimalisatie van het productieproces.
Nu alle data verzameld is en de kwaliteit van de kaas beoordeeld kan worden, is het tijd om te analyseren. Is de kwaliteit van de kaas niet zoals gewenst? Dan is het door de Track & Trace mogelijk om te bekijken waar de waardes eventueel buiten de normen zijn gegaan. Deze normen hangen onder andere aan de recepturen die door u zijn ingevoerd. Tussen welke variabelen moeten de verschillende parameters blijven?
Met de data die verzameld is over de kazen en de normen die zijn ingesteld is het gemakkelijk om te analyseren en dus ook om te optimaliseren. Blijkt het dat de batch buiten de normen is gegaan? Dan kunnen hiervoor maatregelen worden genomen om dit in de toekomst te voorkomen. De optimalisatie punten vanuit de data zorgen ervoor dat uit uw kaasmakerij de beste kazen komen die u ooit geproduceerd heeft!
De hier voorgenoemde zaken zijn inbegrepen in de CheeseIT 20+ versie. Bent u op zoek naar meer functionaliteit dan is de CheeseIT 30+ wellicht wat voor uw kaasmakerij. Met de CheeseIT 30+ is het namelijk mogelijk om:
CheeseIT Web is geschikt voor gebruik door meerdere personen. 1 gebruiker kan meerdere keren aanloggen, de data integriteit is geborgd. Op het moment dat het gewenst is om functionaliteit voor bepaalde gebruikers af te schermen dan is het nodig om extra gebruikers te activeren.
CheeseIT Web wordt aangeboden met alleen mail support. U kan uw vraag stellen en krijgt antwoord via de mail.
Bij het opstarten kan gebruik gemaakt worden van remote assistentie om snel op gang te komen. Dit is dan tegen het actuele uurtarief.
De verschillende versies zijn gemaakt voor verschillende doelgroepen.10+ is geschikt voor kleinere volumes. Eenvoudige registratie die voldoet voor track & trace en rapportage naar branche organsaties20+ is voor de middelgrote volumes (> 500000 liter melk / jaar). Meer ondersteuning bij de bereiding, meer mogelijkheden om procesoptimalisatie door te voeren30+ deze versie verzorgt ook de veredeling van kaas
Wij blijven doorontwikkelen en werken momenteel aan een versie 40+. Hierna gaan we door met 50+.
Men kan altijd benodigde functionaliteiten e-mailen aan ons, dan kunnen wij beoordelen of dit in een volgende versie past en haalbaar is.
Als U CheeseIT Web interessant vindt, bel gerust voor meer informatie of bekijk onderstaande video.